EGEBJERGNETTET
Nye medlemmer søges!
Klik her!


 

Startside
Bestyrelsen
Vedtægter
Generalforsamling
Presseklip
Spørgsmål&Svar
Erfaringsudveksling
Nyttige links
Egebjergbladet
Besparelser
Historie
BallerupFibernet
Forkortelser, etc.
Kontakt: post@egebjergnettet.dk

 

 

Erfaringsudveksling mellem medlemmerne Her vil der blive mulighed for, at medlemmer kan dele deres erfaringer på IT-området med andre.
Send dine erfaringer, gode råd, etc. til post@egebjergnettet.dk

Siden er senest opdateret den 11-06-2009 15:11

       
20.1.08 Vil du kunne modtage digitalt TV på dit gamle  (analoge) TV skal du bruge en såkaldt Set top boks, DVB-T, og en antenne; hvor en stueantenne ofte er nok til at modtage de danske kanaler. Frank Damgaards erfaringer med bokse, kan ses her.
Du kan se en liste fra DIGI-TV her
 
Frank Damgaards erfaringer med antenner kan ses her.
6.5.08   Se evt. også Nyttige Links  
18.9.08 ADVARSEL

Syntes lige jeg vil advare jer mod dette antispyware program. Der er ingen grund til i laver den samme fejl som mange andre.

Det er usædvanligt dårligt programmeret. Dets systemfiler implementerer det i Windows systemfiler. Enkelte Windows filer bliver endda overskrevet med programmets. Afinstallerer programmet, slettes vitale Windows filer som er uoprettelige. Så hvis du vil spare dig selv for at skulle formatere disken og herefter lægge Windows ind igen med alt det der følger, så hold dig langt væk fra det skodprogram. 

Filnavn på torrent eller ED2K: AdsGone.Spyware.Blocker.
and.Popup.Killer.2008.
v7.1.0.1.WinALL.Incl.
Keygen-BRD.rar/zip

Øivind

       

 

 

 

 

 

 

 

 

Siden er senest opdateret den 11. juni 2009 15:11

Vi får enkelte mails retur, bl.a. med adressaten ubekendt. Hører du til dem, der ikke har fået mails i de seneste uger, så send os din korrekte (nye) mailadresse (med fulde navn og postadresse, så vi kan prøve at undgå dobbeltoptagelse i listerne eller andre fejl).