EGEBJERGNETTET

På generalforsamlingen den 26. marts blev den foreløbige forening nedlagt og erstattet af en ny interesseforening. Hjemmesiden vil snarest blive ajourført. 
Vil du være medlem, klik her.
 

Startsiden
Foreningen
Besparelser
Egebjergbladet
Presseklip
Sponsorer
BallerupNettet
Projektforløb
Udbydere
Regulering/foreninger
Egebjergsider
Søgning
Kontakt: post@egebjergnettet.dk

 

Egebjergnettet

Den foreløbige antenne- og bredbåndsforening EGEBJERGNETTET blev dannet på den stiftende generalforsamling mandag den 24. oktober 2005. 
Referater, vedtægter, medlemstallet og meget mere om foreningens aktiviteter ligger under knappen Foreningen til venstre.

Under knappen Projektforløb  kan du læse om arbejdet før foreningens etablering.
Under knappen Egebjergbladet ligger de artikler om projektet, der har været bragt i Egebjergbladet (og artikler i det næstfølgende nummer af bladet, så snart det er afsendt til redaktionen).
Vi har siden starten fulgt Kommunens tiltag på området tæt; det kan du se mere om under knappen Ballerupnettet.

 Efter at vi i nu snart to år har undersøgt en række muligheder og fulgt udviklingen nøje i samme periode, er vi nu meget sikre på, at der vil kunne opnås besparelser for langt de fleste i området - også i forhold til det kommende Ballerupnet - hvis vi etablerer et af os selv ejet fibernet. Se under knappen Besparelser. I tillæg til besparelserne vil vi så få adgang til en række nye tjenester, som f.eks. leje af film via Nettet, adgang til Internettet via TV'et, etc.

 Er du interesseret så skriv til post@egebjergnettet.dk eller ring til en fra bestyrelsen (se under Foreningen).
Du binder dig ikke til noget som helst endnu; det bliver først tilfældet, når foreningen  har et (eller flere) konkret(e) tilbud med priser, igangsætningsdato og vilkår i øvrigt, hvor hver enkelt blive bedt om at tage stilling til husstandens tilslutning til nettet.

    

Vi får enkelte mails retur, bl.a. med adressaten ubekendt. Hører du til dem, der ikke har fået mails i de seneste uger, så send os din korrekte (nye) mailadresse (med fulde navn og postadresse, så vi kan prøve at undgå dobbeltoptagelse i listerne eller andre fejl).