PRESSEMEDDELELSE, 20. maj 2009

Boxers kunder i Østdanmark kan se fodboldkampen Danmark-Sverige

Fodboldlandskampen mellem Danmark og Sverige er ikke forbeholdt husstande med kabel eller parabol, - en almindelig antenne kan klare problemet for masser af fodboldglade tv-seere.

Bor man i hovedstadsområdet eller Nordsjælland og kan modtage svensk fjernsyn med en antenne, kan man også få den svenske tv-kanal TV6 gratis ind på sit fjernsyn. Og TV6, der er en svensk Viasat-kanal, transmitterer den 6. juni den vigtige VM-kvalifikationskamp.

Det betyder også, at hvis man for eksempel er Boxer-kunde i København eller Nordsjælland og modtager svensk tv, er man allerede sikret fri adgang til at følge den spændende VM-kvalifikationskamp, når fodboldlandsholdet løber ind på banen den 6. juni.

- Har man en antenne i dag, og vil man gerne se fodboldlandskampen den 6. juni, behøver man altså ikke fare ud og skifte til kabel eller parabol. Tv-modtagelse med en antenne adskiller sig afgørende fra de andre tv-distributionsformer ved at have et stort udbud af tv, som kan modtages kvit og frit - og altså helt aktuelt den svenske TV6, siger Steen Ulf Jensen, administrerende direktør, Boxer TV.

Modtagelse af TV6 med en almindelig antenne kræver, at man er forberedt til digitalt tv. Man kan for eksempel anskaffe sig en digital modtagerboks, som forbindes til fjernsynet og antennen.

Bliver man Boxer-kunde, behøver man slet ikke at betale for den digitale modtagerboks, for den følger gratis med, hvis man lige nu tegner et 12 måneders abonnement på Boxer INTRO-pakken med 9 af de mest populære tv-kanaler.

I forvejen kan man allerede i dag modtage DR1, DR2, DR Update og TV 2 i digital kvalitet med antenne, og fra 1. november kan man helt gratis modtage tre nye tv-kanaler fra DR, nemlig DR HD, DR Ramasjang og DR K foruden en ny tv-kanal fra Folketinget og mere sendetid fra TV 2 regionerne.

 

Yderligere oplysninger hos:

Steen Ulf Jensen, adm. direktør, Boxer TV, tlf. 4132 9500

www.boxertv.dk

 

Boxer TV har af den danske stat fået til opgave at digitalisere og drive det maste-baserede tv-sendenet – det såkaldte DTT-net – som sikrer, at alle danskere fra november får adgang til et stort og varieret udbud af digitalt tv via en almindelig antenne i hjemmet, i sommerhuset, campingvognen eller båden. Boxer TV driver i forvejen på 10. år det tilsvarende svenske net med knap 700.000 abonnenter.