EGEBJERGNETTET

På generalforsamlingen den 26. marts blev den foreløbige forening nedlagt og erstattet af en ny interesseforening. Hjemmesiden vil snarest blive ajourført.
Vil du være medlem, klik her.

Startsiden
Besparelser
Egebjergbladet
Presseklip
BallerupNettet
Projektforløb
Udbydere
Regulering/foreninger
Egebjergsider
Søgning
Kontakt: post@egebjergnettet.dk

Den Foreløbige Antenne- og Bredbåndsforening Egebjergnettet
blev stiftet den 24. oktober 2005.

Siden er senest opdateret den 18. april 2007

Den foreløbige forening blev nedlagt den 26. marts 2007, og der blev i stedet stiftet en interesseforening. Referatet fra den stiftende generalforsamling kan ses her.

Ordinær generalforsamling afholdtes mandag den 26. marts 2007 kl. 2000 i Egebjerg Fælleshus.  Vi må fortsat holde oplysninger om de igangværende overvejelser og forhandlinger inden for medlemskredsen.
    Indbydelsen til generalforsamlingen kan ses her.
    Regnskabet kan ses her.
    Referatet kan ses her.
    Bestyrelsens forslag til vedtægter for den nye interesseforening ligger her.

Ekstraordinær generalforsamling afholdtes tirsdag den 10. oktober 2006 klokken 20.00 i Fælleshuset, Agernhaven 8. Dagsordenen kan ses her. Referatet kan ses her. . Bestyrelsen præsenterede  projekter for etablering af et bredbånds-fibernet i Egebjerg ud fra de opstillede krav og ønsker, som kan ses her
Der vil ikke komme materiale i øvrigt om generalforsamlingen på Nettet. Vi er nået frem til, at materialets og overvejelsernes karakter gør, at det bør holdes inden for medlemskredsen.

Klik på linien nedenfor, hvis du vil se mere om:

Vedtægterne

Referatet fra den stiftende generalforsamling    Nogle billeder kan ses her.
* Præsentationen på generalforsamlingen

* Kontingentopkrævning, kassererens brev

Ordinær generalforsamling den 27. marts 2006
Indbydelsen med regnskab og status ligger her.
Referatet fra generalforsamlingen ligger her.
*  Her kan du se præsentationen (ppt) fra formandens beretning (starter langsomt).
Her kan du se et par billeder derfra.

Du kan se lidt om udviklingen i interessen for projektet her. Der er bl.a. link til et kort med tal for hver enkelt vej.

Hvad er et fibernet?? Se Berlingske Tidendes korte forklaring her.
Det geografiske område
(hvem kan komme med), klik her.

Referat fra bestyrelsesmødet den 31.10.05
Referat fra bestyrelsesmødet den 14.11.05
Referat fra bestyrelsesmødet den 28.11.05
Referat af bestyrelsesmødet den 12.12.05
Referat fra bestyrelsesmødet den 16.1.06
Referat fra bestyrelsemødet den 30.1.06
Referat fra bestyrelsesmødet den 13.2.06
Referat fra bestyrelsesmødet den 27.2.06
Referat fra bestyrelsesmødet den 13.3.06

Referat fra bestyrelsesmødet den 22.3.06
Referat fra bestyrelsesmødet den 1.5.06

Referat fra bestyrelsesmødet den 17.5.06
Bestyrelsesmøderne den 29. maj, 12. juni, 4. juli og 11. juli har drejet sig om forhandlingerne med Balslev A/S, og referater offentliggøres derfor ikke.

Vi får enkelte mails retur, bl.a. med adressaten ubekendt. Hører du til dem, der ikke har fået mails i de seneste uger, så send os din korrekte (nye) mailadresse (med fulde navn og postadresse, så vi kan prøve at undgå dobbeltoptagelse i listerne eller andre fejl).